Notícies

vadeCity participarà del Smart City World Congress 2021

12 / 11 / 2021
Amb l'eslògan It’s estafi to be smart, la companyia presentarà el seu estand en l'edició 2021 de la Smart City Expo World Congress 2021. El concepte central del pavelló de Vadecity serà el poder transformador de la tecnologia per a aconseguir ciutats més sostenibles i saludables
Imatge

Del 16 al 18 de novembre, vadeCity participarà del Smart City Expo World Congress, que es realitzarà en Fira Barcelona. El concepte central de l'estand serà It’s estafi to be smart, amb el propòsit de convertir les ciutats en Smart Cities unint mobilitat i tecnologia. vadeCity desenvolupa solucions intel·ligents que donen resposta a les necessitats de mobilitat dels diferents actors socials: persones, organitzacions i municipis. D'aquesta manera, col·labora amb el desenvolupament sostenible de manera fàcil, segura i intel·ligent.

L'ecosistema que proposa vadeCity consta de 3 nodes per a aconseguir ciutats més sostenibles i saludables: Seguretat, Energia i IoT, Big Data i IA. Les solucions tecnològiques de la start up inclouen aquests tres nodes en el seu desenvolupament.

Un altre dels conceptes clau de la participació de vadeCity en la Smart City Expo World Congress seran els Objectius de Desenvolupament Sostenible, la iniciativa impulsada per Nacions Unides. vadeCity forma part del Pacte Mundial de Nacions Unides per a la consecució d'aquests objectius, alineats amb l'Agenda 2030. Concretament, vadeCity participa per a aconseguir 6 objectius:

ODS

El primer projecte de vadeCity és vadeBike, un sistema d'estacionament intel·ligent, segur i sostenible per a les ciutats. A més de garantir la seguretat, vadeBike promou la micro mobilitat i fomenta hàbits de vida saludables. D'altra banda, té la possibilitat de càrrega de vehicles i de Sharing (amb vehicles free floating) i sharing corporatiu.

vadeCity es posiciona com a pionera en el desenvolupament de solucions de mobilitat per a Smart Cities. El sistema desenvolupat per la companyia permet proporcionar dades de traçabilitat a altres empreses o entitats que els necessiten per a millorar la mobilitat i la sostenibilitat. La Smart City Expo World Congress és un dels esdeveniments sobre ciutats i solucions urbanes intel·ligents més importants del món. En 2021, reunirà representants de 400 ciutats

Aconsegueix el teu aparcament segur amb el servei RACC Bici Bàsic!

Fes-te membre de vadeBike i gaudeix d'una assegurança de responsabilitat civil, assistència mèdica i jurídica, i una assegurança per robatori de la bicicleta.

Partners

  • Ajuntament de Barcelona
  • RACC
  • European Union
  • PIME INNOVADORA