Notícies

L'increïble pla d’en Mr.Pike per compensar els excessos del Nadal en 7 passos.

24 / 01 / 2020
Com recuperar la silueta amb l'ajuda de la bici.
Cada any, després de les festes de Nadal, la bàscula és implacable: amb una mica de sort només haurem guanyat mig quilet de més, el just perquè els pantalons ens vagin una mica més ajustats que abans de les festes. Que no t’envaeixi el pànic! La teva amiga la bici, aquella que has deixat aparcada tots aquests dies, et pot ajudar a recuperar no només el teu pes anterior, si no la forma física que tenies abans de les festes.
Imatge

Encara que aquests dies hagis tingut la força de voluntat de controlar-te, únicament afegint algun aperitiu salat, una miqueta més de carn del normal, 50gr de torró (un parell de trossets) i alguna copa de vi, cava o xampany o qualsevol beguda amb alcohol, és molt fàcil que la bàscula ens doni un disgust. Durant les festes, doncs,  s'estima una pujada de pes d'entre 1-3 kg en forma de greix, el que equivaldria a portar fins a 2 ampolles d'1,5 litres d'aigua damunt!

NO ET PREOCUPIS!

Això amb un parell de setmanes ho tens solucionat!

A continuació et presentem l'increïble pla d’en Mr.Pike per perdre en només 7 passos aquests kg que hem agafat de més.

1- Si han sobrat torrons, no cal que te'ls mengis amb l'excusa de què no tens lloc a la cuina per guardar-los. Congela'n una part per fer gelat a l'estiu i guarda petites porcions per portar al damunt quant facis excursions de més de 60 minuts en bici. El torró és un aliment que t'ajudarà a seguir pedalejant quan et fallin les forces.

2- Evita el consum d'alcohol i refrescs amb gas o sense durant aquests 14 dies. Digues-li no a la cervesa, a la copa de vi, al cava o a qualsevol beguda amb sucre. Això també inclou els sucs de fruita amb sucre afegit!

3- Consumeix 4 peces de fruita al dia. En pots menjar una a mig matí, una després de dinar, una a mitja tarda i una altra després de sopar.

 

 

4- Si t'ataca la gana entre hores, pensa en els fruits secs. Un grapat de nous, avellanes, ametlles o festucs t'atiparan i t'ajudaran a controlar el pes. No et preocupis si són aliments calòrics, pensa que part de les seves calories no s'absorbeixen.

5- Antioxidants. Amb les festes, les verdures i les hortalisses han passat a un segon pla. És el moment de tornar a consumir-les, preferiblement de proximitat i de temporada. Intenta menjar 2 racions al dia i que una d'elles sigui en cru. Alguns exemples: amanida fresca, verdura tallada en juliana amb oli d'oliva verge extra, cremes, purés i verdura al vapor o cuita.

6- Intenta ser rigorós/a amb els horaris dels àpats aquests 14 dies. Un horari estable ajudarà al teu cos a gestionar millor l'energia que ingereix. Procura no saltar-te àpats i acabar-los amb un sentiment de comoditat estomacal, ni molt tip ni amb gana.

7-Per acabar, dels 14 dies que té el pla has d'acumular 6h de bicicleta. Et sembla molt? Et sembla poc?

Fes-te membre per només

53 A l'any

Pots repartir aquestes sis hores durant les dues setmanes d'alguna manera semblant a les taules que et proposem. Segur que trobes la fórmula que millor s'adapta al teu temps i a les teves ocupacions!

Recorda que amb 30 min de bicicleta pots consumir fins a 200kcal. Imagina el que et pot ajudar aquest pla de 14 dies!

Si el teu horari de feina t'impedeix disposar d'aquest temps per fer exercici, t'has plantejat la possibilitat d'anar a treballar amb bicicleta?. Recorda que si et fas l'abonament amb vadeBike, podràs aparcar la teva bici de forma segura a qualsevol dels punts que tenim repartits per Barcelona. A més, podràs localitzar les estacions més pròximes al teu destí mitjançant la APP i la web: www.vadebike.es

Recupera, modela i millora la teva figura amb vadeBike.

BENVINGUT SIGUIS 2020!
 

 

Aconsegueix el teu aparcament segur amb el servei RACC Bici Bàsic!

Fes-te membre de vadeBike i gaudeix d'una assegurança de responsabilitat civil, assistència mèdica i jurídica, i una assegurança per robatori de la bicicleta.

Partners

  • Ajuntament de Barcelona
  • RACC
  • European Union
  • PIME INNOVADORA